Hallo!

Hallo, mijn naam is Esther. In mijn werk word ik gedreven door de wens om bij te dragen aan een mooiere wereld en door m’n nieuwsgierigheid naar mensen en hun drijfveren.

Zo’n dertien jaar geleden kreeg ik voor het eerst een reading en een healing. Ik vond het een onbegrijpelijke en geweldige ervaring en dacht: “Dat wil ik ook ooit leren!”. In 2003 ben ik gestart met de basisopleiding bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht en na de basiscursussen en een aantal themacursussen heb ik de opleiding tot healer afgerond. Momenteel volg ik de reading opleiding.

De tweejarige healingopleiding bestaat uit 4 cursussen van ruim 3 maanden waarin je 1 dagdeel per week cursus volgt bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht. Na de derde cursus mag je beginnen met het geven van healings aan vrienden en familieleden. Na de laatste cursus heb ik het Certificaat Healing Opleiding ontvangen.

Het geven van healings geeft mij energie en inzichten en je intuïtie trainen is geweldig! Het is heel bijzonder dat je de energie van iemand ziet, voelt of leest en weet dat het klopt (gek genoeg juist zonder na te denken, maar juist door alle kanalen open te zetten en zonder oordeel te kijken, voelen en luisteren). Wil je meer weten over het trainen van je intuïtie? Bezoek www.cli.nl