Healing

Een healing is erop gericht om je energiesysteem in balans te brengen.

Hoe gaat een healing in zijn werk?

Bij een healing tune ik in op jouw energiesysteem en kijk wat je wilt veranderen in je energie. Een healing helpt je bij het loslaten en in evenwicht brengen van je energie. Jij zit comfortabel op een stoel en voorafgaand aan de healing vertel je mij jouw naam. Dat helpt mij om me te concentreren. Een healing duurt ongeveer 20 minuten.
Ik sta op een afstand van zo’n twee meter van je en gebruik mijn handen voor het geven van de healing. Af en toe raak ik je even aan bij je schouder om te kijken of je lichaam het ook nog prettig vindt.

Wat levert een healing je op?

Een healing zorgt ervoor dat je energie vrijer stroomt. Het precieze effect verschilt van persoon tot persoon. Lekkerder in je vel zitten, meer lol, minder pijn, je rustiger voelen, verdriet loslaten, meer inzicht in je emoties zijn mogelijke effecten.

Healing op afstand

Bij een healing op afstand, ben jij waar je zelf wilt zijn en geef ik je een healing, gewoon vanuit mijn huis. Je belt of mailt me voor het maken van een afspraak. Na afloop van de healing neem ik contact met je op en vertel je wat ik heb gezien en gedaan. Een healing op afstand werkt hetzelfde als een ‘gewone’ healing, het enige verschil is de fysieke afstand. Die afstand maakt voor de werking niets uit.

Hands on healing

In sommige gevallen werkt het beter om een zogenaamde hands on healing te ontvangen. Ik bekijk voorafgaand aan de healing wat in jouw geval het beste werkt. Bij een hands on healing plaats ik mijn handen op je lichaam, soms op één plek, soms op meerdere. Het hangt er van af waar je lichaam om vraagt.

Healingserie

Eén healing is fijn, maar meer nog meer! Ik bied een traject aan van 3 healings, met een tussenpoos van 2 weken, tegen een gereduceerd tarief. Zo geef je jezelf de kans om meer stevigheid in je energie te creëren of bijvoorbeeld wat extra ondersteuning te krijgen in een veranderingsproces.